maanantai 23. helmikuuta 2015

Karoliinan työpäivä

Heräsin 7:ltä niin, että kerkesin Elinan kanssa aamiaiselle. Työpäivä alkoi klo 9.
Tänään on Venäjällä "
Defender of the Fatherland Day", eli vähän niinkuin sotilaiden ja miesten päivä, joka on tärkeä päivä venäläisille.

Tänään tutustuin viipalointikoneeseen. Aamiaisella olevat leikkeleet ja juustot ovat isoina paloina, jotka tällä koneella viipaloidaan. Kone on hieman vaarallinen, koska terä pyörii kovaa ja yksi työntekijäkin oli juuri viiltänyt sillä sormensa.




Tässä kuva keittiöstä. Työntekijät eivät puhu englantia ja osa ei puhu edes venäjää, joten keittiöllä on usein hyvin haastavaa saada itsensä ymmärretyksi. Keittiöpäällikkö on suomalainen, mutta hänellä on vapaat menossa. Onneksi olen voinut turvautua google kääntäjään!

Kuvassa tiskinurkka. Täällä ovat omat työntekijät tiskissä ja sinne ei muilla ole asiaa, edes esipesuun. Kaikilla muillakin osa-alueilla on omat työntekijänsä, esim. aamiaiskokki, salaatintekijä jne. Lisäksi suurin osa työntekijöistä on komeita miehiä, kun Suomessa ala on kuitenkin naisvaltainen.
Erinäisten asioiden pilkkomisen jälkeen sain kunnian tehdä omenapiirakkaa SUOMALAISELLA ohjeella, keittiöllä hämmästeltiin, kun ohjeessa ei ollut smetanaa, koska täällä sitä laitetaan joka paikkaan, esim. höyrytettyjen kasvisten päälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti